Spinale Segment Sensitisatie en Technieken van Desensitisatie

Startdatum 15-05-2018
Locatie Brugge
Gestart

Wanneer: dinsdag 15 mei 2018 van 9:00 tot 17:00


Locatie: Crowne Plaza Brugge, Burg 10 , 8000 Brugge


Prijs: leden Trigger vzw € 245 – niet leden € 295

Prijs vroegboeking: tot 15 april 2018
Leden Trigger vzw € 185 – niet-leden € 235
(minimum 15 inschrijvingen)


Warme maaltijd en koffiepauzes inbegrepen


Betaalmogelijkheden: gelieve het bedrag te storten op het rekeningnummer van Trigger vzw met vermelding van de te volgen bijscholing(en)

IBAN: BE41001188066710 – BIC: GEBABEBB


Het concept van Andrew Fischer. Diagnostische en therapeutische tools: naaldtechnieken en manuele technieken: Praktische workshop.

Vanuit het congres Myopain in Portland 2001, brachten we een heel mooi werksysteem mee. Dit werd aan onze Triggergroep al voorgesteld. Voor nieuwe afgestudeerden, voor therapeuten die willen herhalen en breder uitwerken en voor geïnteresseerde niet-myofasciaaltherapeuten geven we deze workshop, op vraag van velen.

We doorlopen hands-on, de verschillende praktische mogelijkheden van het concept van Spinaal Segment Sensitisatie van Fischer. Zorgvuldig en accuraat zoeken we het juiste spinaalsegment verantwoordelijk of betrokken in de pijn.

De theorie achter het concept wordt uitgelegd en de therapie wordt aangeleerd. Naaldtechnieken in de centrale as worden aangeleerd evenals vervangende of aanvullende manuele technieken.

Uit ervaring weten we dat deze technieken onmiddellijk op uw patiënten kunnen worden toegepast.

Kortom: een praktische werkdag, schitterende technieken om met naald of zonder heel grondig,centraal,het segment van uw patiënt te desensitiseren.

Accreditatie Pro-q-kine: 15 punten