Spinale Segment Sensitisatie en Technieken van Desensitisatie

Startdatum 14-05-2019
Locatie Brugge
Status

Wanneer: dinsdag 14 mei 2019 van 9:00 tot 17:00


Locatie: Van der Valk Hotel Brugge-Oostkamp, Kapellestraat 146, 8020 Oostkamp


Prijs: leden Trigger vzw € 245 – niet leden € 295

Prijs vroegboeking: tot 14 april 2019
Leden Trigger vzw € 185 – niet-leden € 235
(minimum 15 inschrijvingen)


Warme maaltijd en koffiepauzes inbegrepen


Betaalmogelijkheden: gelieve het bedrag te storten op het rekeningnummer van Trigger vzw met vermelding van de te volgen bijscholing(en)

IBAN: BE41001188066710 – BIC: GEBABEBB


Het concept van Andrew Fischer. Diagnostische en therapeutische tools: naaldtechnieken en manuele technieken: Praktische workshop.

Vanuit het congres Myopain in Portland 2001, brachten we een heel mooi werksysteem mee. Dit werd aan onze Triggergroep al voorgesteld. Voor nieuwe afgestudeerden, voor therapeuten die willen herhalen en breder uitwerken en voor geïnteresseerde niet-myofasciaaltherapeuten geven we deze workshop, op vraag van velen.

We doorlopen hands-on, de verschillende praktische mogelijkheden van het concept van Spinaal Segment Sensitisatie van Fischer. Zorgvuldig en accuraat zoeken we het juiste spinaalsegment verantwoordelijk of betrokken in de pijn.

De theorie achter het concept wordt uitgelegd en de therapie wordt aangeleerd. Naaldtechnieken in de centrale as worden aangeleerd evenals vervangende of aanvullende manuele technieken.

Uit ervaring weten we dat deze technieken onmiddellijk op uw patiënten kunnen worden toegepast.

Kortom: een praktische werkdag, schitterende technieken om met naald of zonder heel grondig,centraal,het segment van uw patiënt te desensitiseren.

 

Inschrijvingsformulier expert courses

Graag onderstaand formulier vervolledigen. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. We antwoorden jou zo snel mogelijk.


Ik heb kennis genomen van de inschrijvings- en betalingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de privacy policy