Spinale Segment Sensitisatie en Technieken van Desensitisatie

Startdatum 27-04-2021
Locatie Brugge
Status volzet

Wanneer: dinsdag 27 april 2021 van 9:00 tot 17:00


Locatie: Van der Valk Hotel Brugge-Oostkamp, Kapellestraat 146, 8020 Oostkamp


Prijs: € 190/250 (excl btw)

U kan apart inschrijven voor het voormiddag programma ( accreditatie PQK: 8 punten) of voor de volledige dag.

U kan gebruik maken van de kmo portefeuille.

(minimum 15 inschrijvingen)


Warme maaltijd en koffiepauzes worden gratis voorzien.

Betaalmogelijkheden: 

 • Indien u geen gebruik maakt van de kmo portefeuille: gelieve het bedrag te storten op het rekeningnummer van Dry Needling Trigger BV met vermelding van de te volgen bijscholing(en)IBAN: BE59 0018 6613 7126 – BIC: GEBABEBB
 • Indien u wel gebruik maakt van de kmo portefeuille:Herkenningsnummer voor DRY NEEDLING TRIGGER-activiteiten is: DV.O236420 (hoofdletters DV.O, gevolgd door de cijfers 236420) De NACE-code voor ambulante revalidatieactiviteiten is: 86905 5-STAPPENPLAN VOOR AANVRAAG VAN UW KMO-PORTEFEUILLE
  • U hebt zich ingeschreven voor een opleiding via onze website. Na inschrijving ontvangt u een  bevestiging van uw inschrijving en u zal de factuur ontvangen. N.B. Deze kan in uw SPAM terechtkomen. Controleer deze indien u geen mail ontvangt.
  • U doet een subsidieaanvraag via http://www.kmo-portefeuille.be/

  Vermeld steeds uw klantnummer en factuurnummer

  • Na de aanvraag stort u 70% van de cursusprijs (uw eigen aandeel) naar Sodexo.
  • De Vlaamse Overheid stort de resterende 30% in uw KMO-portefeuille.
  • U stort het bedrag vanuit de KMO-portefeuille door naar de dienstverlener.

Het concept van Andrew Fischer. Diagnostische en therapeutische tools: naaldtechnieken en manuele technieken: Praktische workshop.

Vanuit het congres Myopain in Portland 2001, brachten we een heel mooi werksysteem mee. Dit werd aan onze Triggergroep al voorgesteld. Voor nieuwe afgestudeerden, voor therapeuten die willen herhalen en breder uitwerken en voor geïnteresseerde niet-myofasciaaltherapeuten geven we deze workshop, op vraag van velen.

Tijdens de voormiddag doorlopen we hands-on, de verschillende praktische mogelijkheden van het concept van Spinaal Segment Sensitisatie van Fischer. Zorgvuldig en accuraat zoeken we het juiste spinaalsegment verantwoordelijk of betrokken in de pijn. De theorie achter het concept wordt uitgelegd en de therapie wordt aangeleerd.

In de namiddag worden naaldtechnieken in de centrale as aangeleerd evenals vervangende of aanvullende manuele technieken.

Uit ervaring weten we dat deze technieken onmiddellijk op uw patiënten kunnen worden toegepast.

Kortom: een praktische werkdag, schitterende technieken om met naald of zonder heel grondig, centraal, het segment van uw patiënt te desensitiseren.

 

Inschrijvingsformulier expert courses

Graag onderstaand formulier vervolledigen. Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht. We antwoorden jou zo snel mogelijk.


Ik heb kennis genomen van de inschrijvings- en betalingsvoorwaarden.

Ik ga akkoord dat mijn gegevens gebruikt worden zoals beschreven in de privacy policy